h2 class=”page-heading”>TEK TEMSİLCİ VİZESİ

 

Bu vize, firmalar için düzenlenmiş olup onlara Birleşik Krallıkta ilk şubelerini açma şansı tanımaktadır. Bu vizeye basvurmak isteyen firmalar, çalışanını İngilterede kendi ülkesinde mevcut firmasının şubesini açmaya göndermektedir.

Koşullar

Basvuran firma yetklisinin basit bir ingilizceye sahip olmasi, ulkedeki butun sorumlulugu almasi ve sadece kurulan bransta calismasi gereklidir. Basvuranin kisinin basarili bir gecmisi ve mevuct bir plani olamsi gereklidir.

Uzatma

Bu vize 3 yıl süre ile verilmektedir ve bu sürenin sonunda aynı firmada çalışıldığı koşulda 2 sene daha uzatilabilir.

Oturum

5 yılın sonunda aynı firmada çalıştığı sürece oturuma başvurabilinir.

İngiliz Pasaportu

Altı yıllık bir sürenin ardından İngiliz vatandaşlığına başvurma hakkı doğar. Bu altı sene içerisinde, İngiltere’den 450 günden fazla dışarıda olunmaması gerekir.

 

Nasıl başvuru yapılır? Lütfen danışmanlarımızla konuşun +44(0) 20 7993 6346