TIER 1 Girişimci Vizesi


 

Tier 1 girişimci vizesi, Birleşik Krallığına göç edip bir işyeri kurmak veya yatirim yapmak isteyen bireyler icindir. Basvuranlar eşi ve 18 yasindan küçük çocukları dahil olmak üzere ailelerini yanlarında getirebilmektedirler.

Gerekli koşullar

  • £200,000 den fazla yatirim için para
  • Bu miktarın yatırım için hazır olması gerekmektedir
  • Bu miktarin toplamı birden fazla banka’da bulunabili

Veya,

  • En az £50,000 miktarında kaynak:
    • Bir veya birden fazla finansal servisler tarafından yetkilendirilmiş risk sermayesi firmasi.
    • Bir veya daha fazla Birleşik Krallık departmanı

Başvuranların yeterince puan toplamalari gerekmektedir.

Vize uzatma

Yatirimci vizesi 3 yil ve 4 ay sure ile verilmekdedir. Bu surenin sonunda, yatirim yapildigina ve isyeri kurulduguna dahil delil verildigi surece, 2 yil sure daha uzatilebilmektedir.

Oturum

Oturum suresinde Birlesik kralligi sinirlari disinda 180 gunden fazla zaman gecirme hakkiniz bulunmamaktadir.

Britanya (ingiliz) pasaport basvurusu

Birlesik kirallikta 6 yilin sonunda pasaport basvurusu yapma hakkiniz bulunmaktadir. 5 sene içerisinde başvuru sahibinin 450 günden fazla Birleşik Krallık dışında bulunmamış olması aranmaktadır. Buna ek olarak 6. yıl içerisinde ise Birleşik Krallık dışında 90 günden fazla bulunmamış olmak aranır.

 

Nasıl başvuru yapılır? Lütfen danışmanlarımızla konuşun +44(0) 20 7993 6346