Tier 2 İşyeri Sponsor Lisansı

 

Tier 2 kapsamında sponsor, Birleşik Krallık menşeli ve yabancı bir çalışanı işe almak isteyen bir firma anlamına gelmektedir. Yabancı çalışan ise Avrupa vatandaşı veya İsviçre vatandaşı olmayan bireyler için kullanılmaktadır. Bu sponsor lisansı yurtdışından iş verme yetkisi tanır. Bu yetkiyi almak için belirli koşulların yerine getirilmesi gerekmektedir.

 

Bu Koşullar:

To receive a licence, the person in question can not have:

  • Göçmenlik hususunda, kaçakçılık para aklama gibi cezalarının bulunmaması,
  • Sponsor görevlerinin yerine getirilmemesi gibi bir geçmişinin bulunmaması gerekir.

 

Amaç

Sponsor firma sponsorluk sertifikasını imzalayıp çalışana vermediği sürece çalışan Tier 2 vizesine başvuramamaktadır. Bu sertifika çalışanın işi yapabilecek kapasitede ve yetenekte olduğunu kanıtlamak amacıyla meydana gelmiştir. Bu lisans 5 yıl süre ile geçerli olup bu süreden sonra yenilenmesi gerekmektedir.

 

Başvuru

Başvuru süreci profosyonel takımımızın yardımı ile sağlanmaktadır. Sponsor vizesi £536 (orta ve üst düzey firmalar için £1476) olup, işe alınacak kişinin tecrübe geçmişi göz önünde bulundurulmaktadır.

 

Gerekli belgeler

Gerekli belgelerin gönderilmemesi veya yanlış gönderilmesi durumunda başvuru reddedilebilir. Vize verilecek birey için ise gerekli sebepler ve nasıl bulduğunuz bilgisi verilmelidir.

Büyük Britanya hükümeti güvenliği en üst düzeyde tutar ve daha fazla delil içerikli belge isteminde bulunabilir.

Nasıl başvuru yapılır? Lütfen danışmanlarımızla konuşun +44(0) 20 7993 6346